Pyetje - Përgjigje
Për cdo pyetje që mund të keni dhe për të cilat nuk gjeni përgjigje në pyetjet- përgjigjet e mëposhtëme.
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Do jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë sa më pare të jetë e mundur.

Kontaktoni me ne

FAQ ElektroServis

Elektro-Servis riparon dhe ofron shërbime për të gjitha paisjet shtëpiake të mëdha dhe të vogla..

Elektro-Servis ndodhet në rrugën “Shkëlqim Fusha”, pranë kopshtit Botanik, Tiranë.

Elektro-Servis është i autorizuar për shumë marka. Ju mund t’i shihni markat e autorizuara këtu.

Ju mund të kontaktoni Elektro-Servis nëpërmjet numrave të kontaktit këtu Ose Ju mund të shihni statusin e riparimit online duke klikuar këtu.

Në momentin që ju regjistroni produktin tuaj në Elektro–SERVIS, ju do të merrni një biletë regjistrimi me informatat e e produktit tuaj. Ju mund të gjeni Numrin e Porosisë së Shërbimit në krye të kësaj bilete. Gjithashtu në informacionet në lidhje me produktin tuaj është edhe Numri Serial i produktit. Ju mund të përdorni të dyja këto të dhëna për të kontrolluar statusin tuaj të riparimit.

Mobile

Mobile

Ne përpiqemi të mbajmë të gjitha të dhënat, vetëm nqs është e nevojshme për t’i hequr ndonjë pjesë gjatë riparimit. Këto riparime zakonisht përfshijnë probleme të software apo dëme nga likuide. Nëse të dhënat tuaja janë veçanërisht të rëndësishme, ju lutem na tregoni kur ju të dërgoni telefonin tuaj celular.

Shumica  e riparimeve kryhen brenda 2-3 ditë pune ; disa riparime të nivelit të lartë të tilla si dëmtim të lëngshme mund të zgjasin më shumë. Ne krenohemi me kohën e ulët që kërkojmë për riparimet.
Megjithatë, në disa raste vonesa mund të krijohen për shkak të nivelit të lartë të riparimeve apo disponueshmërisë së pjesëve.

Riparimi i mobileve në Elektro-Servis respekton privatësinë e klientëve të tij dhe si të tilla të dhënat tuaja nuk do të kalojnë në asnjë pale të tretë.

Ka tregues lagështie në shumicën e celularëve apo në bateritë e tyre. Ato ndryshojnë ngjyrën e tyre nga 'e bardhë' në ‘roze’' apo edhe 'të kuqe' në varësi të dëmit.

Menjëherë hiqni baterinë dhe dërgoni telefonin pranë nesh.
Bëjini ballë dëshirës për të rivënë baterinë ose mos e futni në karikim për të parë nëse funksionon telefoni.
Sa më shpejt ta sillni telefon tek ne, aq më shumë shanse ka që ne të rregullojmë telefonin tuaj dhe ruajmë të dhënat tuaja të çmuara të tilla si kontaktet, foto, video etj... që janë të ruajtur në telefon.
MOS e rivini baterinë përsëri në telefon ose mos e futni telefonin tuaj në karikim.