Historiku
Ndërmarrja Elektro-Servis është themeluar në Janar të vitit 2008. Ajo është pjesë e grupit Balfin, Gupi më i madh i investimeve në Shqipëri dhe midis më të mëdhajave në Ballkan dhe më tej. Fokusi dhe aktiviteti kryesorë i Ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit mbas shitjes për të gjitha produktet elektrike dhe elektroinika të tilla si: Të Bardhat, Të errëtat dhe Elektro-Shtepiaket.
Kontaktoni me ne

Elektro-Servis është servisi më i madh i këtij tipi në Shqipëri dhe në shtetet fqinj dhe gjithashtu që ka të drejtat eksluzive për market më me zë në Botë si: SAMSUNG, LG, SONY, PHILIPS, ALCATEL, BEKO, BOSCH etj... Këto shërbime ofrohen nga një staff i dedikuar dhe specializuar profesionalisht për të ndihmuar klientët në çdo orë të ditës kudo që të ndodhen. Riparimet  ofrohen tek Ndërmarrja jonë  ose në shtëpitë e klientëve.
Elektro-Servis është e pozicionuar në një nga zonat më të populluara të Tiranës. Ndodhet në Komuna e Parisit, kjo vendoshje strategjike lejon aksesim të lehte nga të gjitha rrugët e Tiranës. Zyrat e Elektro-Servis kanë një hapesirë prej 1300 m2  ku ndodhen dhe Laboratorët Teknik të pajisura me aparaturat dhe veglat më modern për të ofruar shërbimin më të shpejtë dhe cilësor ndaj klientit.
Gjithashtu në të njëjtin ambjent ndodhen dhe zyrat e Adminstrimit dhe të suportit.
Elektro-Servis është servisi i autorizuar i Neptun Albania, dhe ofron shërbime për një gamë të gjerë të produkteve që tregtohen në dyqanet e kësaj firme.
Neptun Albania është lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të teknologjisë në Shqipëri.