Contact us

  • Adress: Rr. Shkelqim Fusha, Selite, Pallati “Matrix Konstruksion”, Kati 0 dhe +1, Tirana, Albania
  • Mobile Phone: +355 44509090
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Service Hours:
    Monday - Friday [ 08:30 – 18:00 ]
    Saturday [ 08:30 – 15:00 ]
    Sunday [ Closed ]
Emër Mbiemër

Invalid Input
E-mail

Invalid Input
Vendosni kodin e sigurisë (*)
Vendosni kodin e sigurisë
  Refresh
Invalid Input
Numër telefoni

Invalid Input
Mesazhi juaj

Invalid Input