Pyetje - Përgjigje
Për cdo pyetje që mund të keni dhe për të cilat nuk gjeni përgjigje në pyetjet- përgjigjet e mëposhtëme.
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Do jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë sa më pare të jetë e mundur.

Kontaktoni me ne

FAQ ElektroServis

Elektro-Servis riparon dhe ofron shërbime për të gjitha paisjet shtëpiake të mëdha dhe të vogla..

Elektro-Servis ndodhet në rrugën “Shkëlqim Fusha”, pranë kopshtit Botanik, Tiranë.

Elektro-Servis është i autorizuar për shumë marka. Ju mund t’i shihni markat e autorizuara këtu.

Ju mund të kontaktoni Elektro-Servis nëpërmjet numrave të kontaktit këtu Ose Ju mund të shihni statusin e riparimit online duke klikuar këtu.

Në momentin që ju regjistroni produktin tuaj në Elektro–SERVIS, ju do të merrni një biletë regjistrimi me informatat e e produktit tuaj. Ju mund të gjeni Numrin e Porosisë së Shërbimit në krye të kësaj bilete. Gjithashtu në informacionet në lidhje me produktin tuaj është edhe Numri Serial i produktit. Ju mund të përdorni të dyja këto të dhëna për të kontrolluar statusin tuaj të riparimit.