RIPARIME TË SHPEJTA, QË I REZISTOJNË KOHËS!

GJURMO PRODUKTIN
RAPORTO NJË PROBLEM

Raporto problemin e pajisjes tënde dhe
gjurmo ecurinë e produktit tënd në vazhdim

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

Të njëjtat produkte, më lirë!

Blini produktet tona të rinovuara me cilësinë më të mirë në treg dhe kurseni para!

Partnerët

Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Shërbime

Ne ofrojmë shërbime për shtëpitë dhe bizneset tuaja. Stafi ynë profesional dhe eksperienca shumë-vjeçare në treg na jep mundësinë t’ju ofrojmë një shumëllojshmëri riparimesh dhe shërbimesh. Ne mund të riparojmë të gjitha produktet tuaja elektronike, duke përfshirë
  • Pajisjet shtëpiake (frigoriferë, pjatalarëse, mikrovalë etj)
  • Audio dhe video (kamera profesionale, amatore etj)
  • Pajisje dixhitale (smartphone, TV etj)
  • Pajisje zyrash (printer, PC etj)
(dhe shumë pajisje të tjera që mbajnë logon e markave të kompanive më prestigjioze në botë.)

Elektro-Servis

Elektro-Servis është servisi më i madh i këtij lloji në Shqipëri dhe në shtetet fqinje. Shërbimet tona ofrohen nga një staf i dedikuar dhe specializuar profesionalisht për të ndihmuar klientët në çdo orë të ditës, kudo që të ndodhen. Riparimet ofrohen jo vetëm në ambientet tona, por edhe në shtëpitë apo bizneset e klientëve. Në Elektro-Servis gjenden edhe Laboratorët Teknikë, të pajisur me aparaturat dhe veglat më moderne, të cilat në bashkëpunim me ekspertët tanë, ju ofrojnë një shërbim të shpejtë dhe cilësor!
Elektro-Servis është servisi i autorizuar i Neptun Albania dhe ofron shërbime për një gamë të gjerë të produkteve që tregtohen në dyqanet e kësaj firme. Siç tashmë mund ta dini, Neptun Albania është lider në tregtimin e pajisjeve elektroshtëpiake dhe të teknologjisë në Shqipëri!

Kategoritë e produkteve që mund të riparojmë

Pajisjet shtëpiake

Dixhitale

Pajisje zyrash

Audio dhe video

Aksesorë

Produkte të kujdesit personal

WhatsApp

WhatsApp

Rreth Elektro Servis

Ndërmarrja Elektro-Servis është themeluar në janar të vitit 2008. Ajo është pjesë e grupit Balfin, gupi më i madh i investimeve në Shqipëri dhe midis më të mëdhave në Ballkan dhe më tej. Fokusi dhe aktiviteti kryesor i ndërmarrjes është ofrimi i shërbimit-pas-shitjes për të gjitha produktet elektrike dhe elektronike të tilla si: Të bardhat, të errëtat dhe elektro-shtëpiaket.

Pse klientët na zgjedhin ne?

Raporto një problem

Jeni vetëm një hap larg riparimit të çdo problemi që kanë pajisjet tuaja!

Na kontakto

Jemi në shërbimin tuaj! Ju pyesni, ne përgjigjemi rreth çdo problematike që keni.

Karriera

Bashkohuni me skuadrën tonë drejt një suksesi të sigurt. Ne po të kërkojmë ty!