Staf i kualifikuar

Një nga pikat më të forta, që shënjon suksesin e Elektro-Servis është stafi ynë i përkushtuar dhe i kualifikuar. Kompania Elektro-Servis është gjithnjë e interesuar të bashkëpunojë me njerëz të rinj në afatgjatë.

Dëshirojmë t’ju ofrojmë një mjedis të mirë pune, ekip të kualifikuar, punë sfiduese dhe vlerësim maksimal. Jeni të interesuar?

Rruga drejt një aplikimi të suksesshëm

Për të aplikuar pranë Kompanisë "Elektro-Servis", ju këshillojmë të ndiqni hapat e mëposhtëm për t'u paraqitur sa më dinjitoz si dhe për të rritur shanset tuaja në përzgjedhje:
Pas marrjes së aplikimit tuaj, Departamenti i Burimeve Njerëzore kryen selektimin përkatës. Vetëm CV-të e përzgjedhura kontaktohen për një takim interviste. Procesi jonë i rekrutimit kalon në disa faza, ku përveç intervistimit ka edhe një fazë testimi në praktik.