Pyetje - Përgjigje
Për cdo pyetje që mund të keni dhe për të cilat nuk gjeni përgjigje në pyetjet- përgjigjet e mëposhtëme.
Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni.
Do jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë sa më pare të jetë e mundur.

Kontaktoni me ne

FAQ ElektroServis

Elektro-Servis riparon dhe ofron shërbime për të gjitha paisjet shtëpiake të mëdha dhe të vogla..

Elektro-Servis ndodhet në rrugën “Shkëlqim Fusha”, pranë kopshtit Botanik, Tiranë.

Elektro-Servis është i autorizuar për shumë marka. Ju mund t’i shihni markat e autorizuara këtu.

Ju mund të kontaktoni Elektro-Servis nëpërmjet numrave të kontaktit këtu Ose Ju mund të shihni statusin e riparimit online duke klikuar këtu.

Në momentin që ju regjistroni produktin tuaj në Elektro–SERVIS, ju do të merrni një biletë regjistrimi me informatat e e produktit tuaj. Ju mund të gjeni Numrin e Porosisë së Shërbimit në krye të kësaj bilete. Gjithashtu në informacionet në lidhje me produktin tuaj është edhe Numri Serial i produktit. Ju mund të përdorni të dyja këto të dhëna për të kontrolluar statusin tuaj të riparimit.

Elektro-Shtëpiake

Elektro-Shtëpiake

Ju ndoshta keni një problem me sistemin tuaj të shkrirjes. Dërgoni frigoriferin tek ne ose na kontaktoni dhe brenda 24 orëve ne do të dërgojmë një teknik në shtëpinë tuaj.

Duket sikur ju keni një problem me kontrollin e të ftohtit (termostatit). Dërgoni frigoriferin tek ne ose na kontaktoni dhe brenda 24 orëve ne do të dërgojmë një teknik në shtëpinë tuaj.

Mesatarisht, një ngarkesë e madhe  rrobash duhet të marrë vetëm rreth 45 minuta për t’u tharë. Nëse jeni duke vërejtur se rrobat tuaja duan mesatarisht më shumë se 1 orë për të tharë, ju mund të duhet të kontrolloni tharësen e lavatrices.

Ky duket si një problem i pompës so  ujit. Dërgoni frigoriferin tuaj tek ne ose na kontaktoni dhe brenda 24 orëve ne do të dërgojmë një teknik në shtëpinë tuaj.

Ky duket si një problem pllake. Dërgoni hekurin tuaj tek ne.

Kontrolloni filtrat, ata mund të kenë nevojë të pastrohen.
Nëse problemi vazhdon na kontaktoni dhe brenda 24 orëve ne do të dërgojmë një teknik në shtëpinë tuaj.